Yıldırım Nakavt


Ulaştırma Bakanı internete niye karışır bilmem...

Ulaştırma Bakan Yıldırım, demiş ki: ''Hızla internet kullanımı yaygınlaşıyor. Sosyal paylaşım sitelerinde dünyada ya birinci, ya ikinciyiz. Facebook, MSN'de iki numarayız."

Evrensel diyor ki: "Ee ietişim çağındayız internet kullanımı tabiki yaygınlaşacak. Siz sansürlemeseniz daha iyi olur ama neyse..."

Ulaştırma Bakan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etmiş: "Biraz daha faydalı işlere bunların yanında ağırlık versek daha da iyi olacak tabii. Yani 'laklak' da lazım, ama biraz daha üretime yönelik gelişmeye yönelik, yenilikçilikle ilgili çalışmalara yönelik, araştırma geliştirmeye yönelik ağırlıklı kullanmamızda fayda var. Buna paralel gitmemiz lazım."

Evrensel, sözlerine şöyle devam eder: "Biraz daha faydalı işlere bunların yanında ağırlık verseniz daha da iyi olacak tabii. Yani 'laklak' da lazım, ama biraz daha üretime yönelik gelişmeye yönelik, yenilikçilikle ilgili çalışmalara yönelik, araştırma geliştirmeye yönelik ağırlıklı kullanmanızda fayda var. Buna paralel gitmeniz lazım. Mesela şunu sormalı insan kendine; "2002'den beri trafik kazalarında ölen 35 bin kişi neden öldü? Bunun devam etmemesi için ne tür önlemler almalıyız? Atıyorum eski demiryollarında hızlı tren gider mi? Demiryollarını birbirine kaynatarak üzerinde hızlı treni geçirirsek 2 gün sonra ne olur?"

***Final Round***

Bundan sonra internetteki her tıkımız fişlenecekmiş...

Bakan şöyle sonlandırır: ''Bir şeye eliniz değer değmez onun izini bir daha silemeyeceksiniz. 'Ben yapmadım, etmedim' deme şansı yok. Herkes yaptığını bilecek ve sonucuna da katlanacak. Yapmasın demiyorum. Herkes istediğini yapsın, ama yanlış işler yapmasın''

Evrensel' in nakavt darbesi: "Bunuda kaydet."

(Evrensel)

1 yorum: