Anatomi şeysi


Baş
Nirvanadır. Tayyip hariç daha üstü yoktur. Tayyip'te bir de dev gibi "alın" yaylası vardır. Başımız fonksiyoneldir. Çok amaçlıdır. İsveç çakısıyla karıştırmayın. Her yere girer çıkar. Bu bölümümüzle ilgili unutmamamız gereken, başımız belaya girince tabancamızı helada bırakmamaktır.

Gövde
Bence en önemli bölümümüzdür. Düşünesenize gövdelerimiz olmasaydı hepimiz ortalıkta g.tten bacak dolaşacaktık. Baş bölümümüzden ayağımıza bakınca göremiyorsak ya ayağımız yoktur ya da kaçak balkon çıkmışızdır. Unutmadan cinsel organlarımız da bu bölümdedir. Aşağı doğru g.tün oralarda. İster insan olun ister hayvan gövdemize "vucüt" denir. Bundan kaçamazsınız. Hatta baktım İngilizcesi badi'ymiş. Bu badi kelimesi post bıyıklılar arasında zuhahaha, muhahaha diye gülmek için kolu, bacağı eksik olanlara da söylenir. Vucüdumuzun büyük bir kısmı sudan oluşur. (h2o) İnanmayan işeyerek test edebilir. Bu su kaybını telafi etmek için bol bol bira, rakı falan içebilirsiniz.

Kollar ve Bacaklar
Miss gibi. Tertemiz. İki kolumuz iki bacağımız vardır. Bacaklarını pantolonun içinde zulalayanlara dilenci deriz. Kiminin gerçekten yoktur! Onlara da özürlü deriz. Bir de bacaksız var. Konumuzla alakası yok. Kollarımızın gövdemize bağlandığı bölgeye omuz diyoruz. Omuzları açık bırakan elbiseler "şok şekşi" olmakla beraber bunları giyen manitalarda "cıbıldak style" yayıcılarıdır. Omuzlar öpülesi, emilesi, sömürülesi, vakumlanası yerlerdir.

Ders bitti. Şimdi sabahın ilk ışıklarına kadar monitör karşısında tasmasız sokak köpeği gibi, dişilere havla-yarak (yanlış anlamayın) dolaşabilirsiniz.

(Evrensel)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder